Uppskjutna seglingar i Lysekil Women’s Match

Uppskjutna seglingar i Lysekil Women’s Match

Vindar med stormstyrka gör på tisdagsmorgonen att den planerade starten av Lysekil Women’s Match är uppskjuten till 13.00, då seglingsledare Hasse Nilsson och tävlingsledare Liz Baylis väntas ge nytt besked. Skulle vinden inte heller då ha bedarrat, kan det innebära att det inte blir några seglingar alls idag. Men det beskedet lämnas alltså i så fall först senare under dagen.

Att det blåser för mycket eller för lite är inte någon ny situation för kappseglingsarrangörer. Därför har tävlingsledningen flera möjligheter att korta i programmet, exempelvis genom att bara köra en enkel round-robin istället för en dubbel, eller kanske genom att korta kvartsfinalerna till färre antal matcher. Det är i så fall också besked som får lämnas senare.

Dela dina tankar