Main Sponsor: Official Partners:

UK SYVERSEN

UK Syversen tillverkar kvalitetssegel av alla slag, i alla storlekar. Cruising, racing-, långfärds-, entyps- och rullsegel. Våra entypssegel är sedan lång tid tillbaka mycket framgångsrika både i internationella och svenska klasser. Som medlem i UK-Halsey Sailmakers, en internationell segelmakerigrupp, levererar vi med ensamrätt segel i Tape Drive och MATRIX.

UK-Syversen är aktiva på kappseglingsbanorna och har under många år skördat ett antal VM-, EM- och SM-tecken i olika klasser. Även vinnarbåtar i havskappseglingar som Gotland Runt är utrustade med segel från oss.

UK-Syversen är namnet på Sveriges största segelmakeri. Företaget bildades 2001 och är en sammanslagning av Syversens Segelmakeri och UK-Rebellsegel. Företagets historia sträcker sig så långt tillbaka som 1888.  Hos UK Syversen finns den ultimata föreningen mellan UK Rebellsegels långa erfarenhet av kappseglingssegel och Syversens grundmurade erfarenhet av cruising- och långfärdssegel. UK-Syversen har blivit en symbol för segel med enastående prestanda och livslängd. Företaget har två loft i Sverige: Stockholm och Göteborg. Tack vare detta kan vi erbjuda en god tillgänglighet och hög servicenivå.

Sedan hösten 2010 har vi vår produktion i moderna, ändamålsenliga lokaler i Göteborg. Med en totalyta på 2070m2, två arbetsbord med måtten 33*13m resp 18*13m och en väldimensionerad maskinell utrustning har vi en kapacitet som inget annat loft i Sverige att möta kundernas önskemål.

UK –Syversen är anslutet till UK Halsey Sailmakers, en världsomfattande grupp segelmakerier som finns representerade i över 20 länder. Detta samarbete ger tillgång till det senaste i internationell utveckling av material och teknik inom segeltillverkning.

UK-Syversen har det absolut bredaste sortimentet på segel. Allt från cruisingsegel i dacron till Tape-Drive® och MATRIX racingsegel i kolfiber. Idag levererar vi segel till flera svenska varv, av vilka några av de mest kända båtarna som har våra segel är Najad, Linjett, Arcona och Swede Star.

Vår produktion håller en hög teknologisk nivå och vi förbättrar kontinuerligt vår effektivitet. Vi produktutvecklar aktivt på både cruising- och racingmarknaden. Det senaste inom segeldesign och material, en effektiv och datoriserad produktion kombinerad med lång erfarenhet och ett gediget hantverk gör det möjligt för oss att förse alla båttyper med absolut optimala segel.

UK-Syversen har en lång tradition som problemlösare i rigg- och segelfrågor. Förutom att förse våra kunders båtar med bästa tänkbara segel, är vi auktoriserade återförsäljare för hela Seldéns sortiment. UK-Syversen har också egna tillbehörsprodukter, t.ex rullfockskapell, spinnakerstrumpor, integrerade och vanliga bomkapell.

www.uksyversen.com

Email: info@uksyversen.com

031-746 60 60
08-641 00 75

Flöjelbergsgatan 3A, 431 35 Mölndal
Fräsarvägen 7B, 142 50 Skogås

 

 

 

sails-by-uk-halsey-122x80