Sebago ny klädpartner till Lysekil Women’s Match

Sebago ny klädpartner till Lysekil Women’s Match – Trendmark AB förnyar och utökar sitt tioåriga engagemang

Lysekil Women’s Match kan idag stolt presentera Sebago som ny klädpartner. Men egentligen är det en tioårig relation som fortsätter. Det prestigefyllda amerikanska märket ingår nämligen i produktportföljen hos Trendmark AB, som ännu en gång förnyar sitt engagemang i ett av Bohusläns största årliga evenemang. Med sikte på fler marknader utökas dessutom sponsoråtagandet till hela Women’s International Match Racing Series.

– Trendmark AB har varit partner till Lysekil Women’s Match sedan det första evenemanget 2004, och det känns väldigt roligt att de förlänger och utvecklar samarbetet. Det är spännande att de ser möjligheterna och nu adderar ett internationellt perspektiv genom WIM Series, säger Anna Holmdahl White, grundare av Lysekilstävlingen och marknadschef för WIM Series.
– Vi tvekade inte att fortsätta samarbetet med Lysekil Women’s Match, och i WIM Series har vi funnit en passande partner för att stödja vår internationella tillväxt, kommenterar Philip Ericson, VD för Trendmark AB.

Sebago startades i nordamerikanska New England 1946 och uppkallades efter en sjö med samma namn. För seglare och många andra över hela världen är bolaget synonymt med de legendariska Docksides-seglarskorna, som lanserades på 1970-talet. Tack vare Trendmark AB har Sebago i Skandinavien också lyckats nå en position som prestigefullt klädvarumärke med marina förtecken. Den resan ska nu fortsätta på utvalda internationella marknader. Genom samarbetet med WIM Series hoppas Trendmark AB därför dra nytta av det växande internationella intresset för matchracingsegling för damer, speciellt i Europa och USA:
– Vi har utvärderat det vi lyckats uppnå genom vårt långvariga partnerskap med Lysekil Women’s Match, och hoppas nu på samma eller ännu bättre effekt av vårt nya engagemang i WIM Series, säger Philip Ericson.
– Att Trendmark AB fortsätter men växlar märke till Sebago för Lysekil Women’s Match, och dessutom tar avstamp i en internationell satsning genom WIM Series, är ytterligare ett steg i vårt nu tioåriga samarbete, kommenterar Anna Holmdahl White.

Lysekil Women’s Match startades 2004 och är med 300 000 SEK (50 000 USD) i prispengar världens största årligen återkommande tävling i matchracingsegling för damer, vad gäller mixen publik, publicitet och prispengar. Världens främsta kvinnliga matchracingbesättningar deltar i Lysekil Women’s Match, som arrangeras 4 – 9 augusti av Sailnet Lysekil AB i samarbete med Lysekils SS Gullmar. I matchracing möts besättningarna två och två i spännande dueller som lätt kan följas av den stora publiken på klipporna.

Lysekil Women’s Match ingår i Women’s International Match Racing Series, med tävlingar i Irland, Frankrike, Sverige, USA och Korea. WIM Series erbjuder en prispott på 50 000 USD, utöver varje tävlings prissumma.

Huvudsponsor för Lysekil Women’s Match är Preem, med Lysekils Kommun som värdstad. Carpe Diem Beds of Sweden, Svitzer och Sebago är partners.

 

 

 

Share your thoughts