På land åker seglarna BMW

På land åker seglarna BMW

BMW och Bilia Group ställer upp med ett tiotal av sina allra läckraste bilar för Lysekil Women’s Match, så seglarna får verkligen ståndsmässig skjuts till och från tävlingarna den 7 – 12 augusti. Det handlar om allt från de senaste el- och hybridversionerna eller fyrhjulsdrivna X-modeller och snygga 4-serien Grand Coupé, till den nya heta 5-serien och lyxiga 7-serien:
– Sedan 2013 har vi svarat för den här transportservicen till Lysekil Women’s Match, och vi tycker det är ett mycket trevligt evenemang att samarbeta och synas ihop med. Segling handlar ju om teknik, smidighet och fart – egenskaper som också är typiska för BMW, säger Henrik Ivansson, försäljningschef på Bilia Group i Uddevalla.

Under tävlingsdagarna finns också ett flertal BMW-modeller på plats vid entrén till evenemangsområdet, där publiken ska kunna känna och klämma på dem. Sportiga plugin-hybriden i8 är en av de bilar som förväntas skapa stort intresse, men även 7-serien i hybridversion får nog många bilintresserades hjärtan att klappa lite extra:
– Bilia Group i Väst finns i Trollhättan, Göteborg, Kungsbacka, Borås och Uddevalla, och vi vet att vi har många kunder från vårt område som kommer till Lysekil för att titta på seglingarna. Därför känns det härligt att möta dem här i ett positivt sammanhang, samtidigt som vi bidrar till att evenemanget kan fortsätta arrangeras, tycker Henrik Ivansson.
– Och så hoppas vi förstås att vindarna inte ska spela oss något spratt i årets ProAm-segling tillsammans med proffsen, skrattar Ivansson, själv gammal jolleseglare från Vänersborgs Segelsällskap.

Share your thoughts

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.