ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?

Lysekil Women’s Match söker talanger till media-teamet!

Vi letar efter nya kompisar till vårt media-team under Lysekil Women’s Match 2018. Vi är ett gäng som jobbar med tävlingens webb-sändningar och rörligt material till sociala medier. Vi vill ligga i framkant och utveckla
media-produktionen och vi bli fler i gänget! Vi lovar en kul och lärorik vecka i en härlig miljö där du får jobba ihop i ett erfaret team nära världens främsta seglare och tillsammans med grymma volontärer.

Vi söker:

FOTOGRAF / REDIGERARE/ SCRIPTA/ INSPELNINGSASSISTENT / DRÖNAROPERATÖR

Vi tror att du gillar idrott och det är en fördel om du har seglingsvana, älskar att filma och fotografera. Du som vill klippa är en artist som vet vad som går hem i sociala medier. Du är noggrann, kreativ och utrustad med såväl social kompetens som förmåga att ta ansvar för dina uppgifter. Framförallt gillar du att jobba i ett team!

Ansökan

Vi vill veta varför du är rätt person för Lysekil Women’s Match och vilken roll du kan fylla i vårt mediateam! Lista dina kunskaper och erfarenheter. Skicka gärna med prov på vad du har gjort inom just ditt område – var kreativ!  Skicka din ansökan till info@sailnet.se.

Bra att veta

Du kommer att vara en del av vårt mediateam på volontärbasis. Vi kommer erbjuda dig enklare boende och mat under veckan. Du kommer dessutom att få funktionärskläder och vara med på sociala aktiviteter med övriga volontärer såsom avslutningsfest och BBQ. Vi lovar en intensiv vecka i ett härligt gäng!

Share your thoughts

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.