Lysekil Women’s Match kraftsamlar mot 2011!

Lysekil Women’s Match kraftsamlar mot 2011!

Lysekil Women’s Match, som sedan starten 2004 har varit världens ledande matchracingtävling för damer, gör uppehåll 2010. Istället inleds nu arbetet med evenemanget 2011 och framåt.

Tävlingen har sedan starten 2004 haft en stark utveckling. Ett bevis för detta är VM-statusen 2009. För att kunna fortsätta att utveckla Lysekil Women´s Match krävs att idrottsliga och kommersiella förutsättningar säkerställs i god tid.

Organisatören har konstaterat att alla förutsättningar inte är på plats för en tävling 2010 och därför fattat beslutet att göra ett uppehåll och inleda ett långsiktigt arbete inför 2011 och framöver.
Lysekil Women’s Match initiativtagare och projektledare Anna Holmdahl White kommenterar:
”Jag ser mycket fram emot det fortsatta arbetet med Lysekil Women’s Match i nära samarbete med Preem, Lysekils Kommun och seglingsarrangören Lysekils Segelsällskap Gullmar.”

Preem har sedan starten varit huvudsponsor till tävlingarna och starkt engagerad i utvecklingen av evenemanget. Stig Nilsson som är projektansvarig på Preem säger:
”Vi har varit väldigt nöjda med vår satsning så här långt. Vi är en stor aktör i Lysekil och ser värdet av satsningen både lokalt och kommersiellt. Vi är fortsatt positiva till att diskutera vidare om kommande år.

För mer information om Lysekil Women’s Match vänligen kontakta:
Projektledare Anna Holmdahl White, anna@sailnet.se; 073 068 42 92
Preem AB, Stig Nilsson, stig.nilsson@preem.se, 010- 450 3671
www.lysekilwomensmatch.se

Share your thoughts

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.