Trendmark klär upp funktionärer och sponsorer

Trendmark klär upp funktionärer och sponsorer

Har du noterat de färgglada kläderna som alla funktionärer bär under Lysekil Women’s Match? Ända sedan premiärupplagan 2004 har Trendmark i Billdal troget funnits med som partner i evenemanget, och bland annat klätt upp volontärerna med sina snygga och funktionella plagg:
– Matchracing var riktigt hett redan 2004, och när damerna fick sin egen tävling i Lysekil och kunde tävla mot varandra på lika villkor, ville vi gärna stötta det initiativet, minns Trendmarks representant Björn Smit.

Med varumärken som Musto, Sebago och Ocean Works har Trendmark gjort sig känt bland seglare som ställer höga krav på sina skor och kläder, oavsett om de ska användas på land eller ombord. Kompletterade av hela sortimentet från kanadensiska Gildan, som bland annat producerar världens mest sålda T-shirt, kan Trendmark även leverera speciellt anpassade plagg till medsponsorerna i tävlingen:
– Dessutom säljer vi förstås en mängd kläder och skor ur vår stora kollektion till fördelaktiga priser i Havsbadsparken under Lysekil Women’s Match, säger Björn Smit, som särskilt uppskattar stämningen och folklivet i Lysekil.
– Ja, det är verkligen helt makalöst hur hela samhället sluter upp bakom evenemanget, och gör det till en minnesvärd folkfest och inte bara ett evenemang i mängden, tycker han.

Trendmark har idag omkring 30 anställda och omsätter drygt 100 miljoner kronor. Huvudkontor och lager finns i Billdal söder om Göteborg. Försäljningskontor och showroom finns i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

Share your thoughts

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.