VM i Lysekil skapar nya möjligheter

Ett världsmästerskap innebär inte bara att alla seglare satsar hårdare, ett medialt intresse och ett större engagemang från hela seglingsvärlden. VM i matchracing i Lysekil är en fantastisk möjlighet för företag och varumärken att ta till vara på.

Sedan starten 2004 har Lysekil Women’s Match etablerats som en av världens främsta matchracingregattor. Och evenemanget är en förbild för de tävlingar som är och vill bli en del av Women’s International Match Racing Series. 2019 är seglingarna i Lysekil 5 – 10 augusti också årets officiella världsmästerskap, den mest prestigefulla titeln som finns inom matchracing.
– Vi är väldigt glada att få ansvaret från Internationella Seglarförbundet att arrangera VM och det innebär att vi kommer att få ett väldigt starkt startfält med de bästa lagen i världen, säger Anna Holmdahl White, projektledare för Lysekil Women’s Match.

Med VM-medaljer på spel kommer seglingen utan tvekan att bli extra spännande. Seglingsvärldens blickar riktas mot Lysekil och evenemanget räknar med att locka rekordpublik. Och när evenemanget växlar upp skapas möjligheter för kommersiella aktörer.

– Vi har världens chans att lyfta evenemanget till en ny nivå, och jag menar inte bara den publika upplevelsen. Vi pratar nu med våra partners om hur de vill använda VM-året och är såklart intresserade av att prata med varumärken och företag som vill engagera sig i Lysekil Women’s Match.

Senast Lysekil Women’s Match var ett officiellt VM var 2009. Regerande världsmästare från i somras är skepparen Lucy Macgregor (GBR) och hennes lag. Flera svensklag finns med i världseliten, till exempel Team Anna med skepparen Anna Östling som vann VM 2014 och 2016.

Vill du och ditt företag engagera er i Dam-VM i Matchracing 2019 i Lysekil? Vi berättar gärna mer om hur evenemanget kan användas för att aktivera er personal, era kunder eller nå ut till en just er målgrupp.

Lysekil Women’s Match är ett evenemang som förknippas med starka värderingar om betydelsen av entreprenörskap, hållbarhet och lika möjligheter för alla. Ett sponsorskap innebär en möjlighet att synas i ett stort, erkänt och positivt laddat sportsammanhang.

Som sponsor blir ni en del av ett rikt och spännande nätverk med möjligheter till nya kontakter och givande utbyten. Ni får även tillfälle att bjuda anställda, kunder och leverantörer på unika upplevelser i vacker skärgårdsmiljö.

Share your thoughts

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.